ШАЗАМ! - 3D

 


не се препоръчва за лица под 12 години

за филма


Държава: САЩ, 2019 г.
жанр: екшън, фентъзи
времетраене: 131 минути
премиера: 05.04.2019 г.

Режисьор: Дейвид Ф. Сандбърг
С участието на: Закари Леви, Марк Стронг, Джимон Хонсу, Купър Андрюс, Грейс Фултън, Джак Дилън Грейзър, Ашер Ейнджъл, Файт Хърман, Ян Чен, Джован Арманд
Сценарий: Джоф Джонс, Дарън Лемке, Бил Бирч
Продуценти: Питър Сафрън

синопсис:      
     Всички имаме скрит супергерой в себе си, който с помощта на малко магия може да бъде изкаран наяве. В случая с Били Батсън, благорение на древен магьосник и една вълшебна дума , 14-годишният сирак може да се превърне в порасналия супергерой ШАЗАМ.
     По душа все още дете – в изваяното тяло на истински бог – Шазам се наслаждава на своята пораснала версия като всеки типичен тийнейджър със суперсили. Може ли да лети? Дали има рентгеново зрение? Може ли да изстрелва светкавици от ръцете си (да!)? Може ли да пропусне часовете в училище?
     С помощта на своя луд по супергероите приятел Фреди, Шазам се впуска да тества границите на своите възможности, забавлявайки се безразсъдно като дете, каквото всъщност е. Но той трябва да овладее тези супер сили бързо, за да се пребори с д-р Тадеуш Сивана, олицетворние на злото. Той е хвърлил око на силите на Шазам и иска да ги притежава.

 
 

часове на проекциите

12 апр.
Пет.
13 апр.
Съб.
14 апр.
Нед.
15 апр.
Пон.
16 апр.
Вт.
17 апр.
Ср.
18 апр.
Чет.
18:30
18:30
18:30
18:30
18:30
18:30
-